Breng je papierwerk op orde met ZigZag Forms’ doordrukpapier en kettingformulieren

Zigzaglogo

Steek je hand omhoog als je geprobeerd hebt om een formulier te kopiëren of dupliceren en erachter kwam dat je het verkeerde soort papier gebruikte. Het is een veel voorkomende fout die we allemaal hebben gemaakt, maar met de doordrukpapier en kettingformulieren van ZigZag Forms is dat probleem verleden tijd. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen en toepassingen van deze handige formulieren.

Wat is doordrukpapier?

Doordrukpapier is een type papier dat wordt gebruikt om een kopie te maken van een geschreven of getypte tekst zonder kopieermachine. Het papier heeft een inktlaag tussen de lagen papier waardoor de tekst op het bovenste vel wordt overgebracht op de onderste vellen. ZigZag Forms biedt doordrukpapier in verschillende formaten en kleuren, afhankelijk van de specificaties van jouw bedrijf. Dit papier is niet alleen handig voor facturatie en orderverwerking, maar ook voor interne formulieren zoals werkbonnen en rapporten.

Waarvoor gebruiken we kettingformulieren?

Kettingformulieren worden vaak gebruikt in situaties waarbij er meerdere kopieën van dezelfde tekst nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan bonnen, vouchers en entreebewijzen. De vellen zijn aan elkaar bevestigd, zodat het eindresultaat een stapel is van gekopieerde formulieren die makkelijk losgescheurd kunnen worden. ZigZag Forms biedt kettingformulieren in verschillende kleuren en formaten, elk met hun eigen specifieke toepassingen.

Een voordeel van doordrukpapier en kettingformulieren is dat ze gemakkelijk in bulk te bestellen zijn, waardoor je flink wat geld kunt besparen op drukkosten. Door te investeren in één keer in een grote voorraad, bespaar je ook op verzendkosten en tijd. Bovendien zijn deze formulieren gemakkelijk te bundelen en te labelen, wat het werkproces van jouw bedrijf nog efficiënter maakt.

Naast een efficiëntie boost zijn doordrukpapier en kettingformulieren ook een goed voorbeeld van duurzaamheid. Het gebruik van papier in plaats van digitale formulieren vermindert de noodzaak voor elektronische apparaten en dus, elektriciteit. Bovendien is papier een hernieuwbare grondstof en kan het makkelijk worden gerecycled. ZigZag Forms biedt ook milieuvriendelijke opties zoals gerecycled papier en chloorvrij papier, voor bedrijven die een steentje willen bijdragen aan het milieu.

Doordrukpapier en kettingformulieren kunnen een geweldige investering zijn voor bedrijven die hun papierwerk willen stroomlijnen en stroomlijnen. Deze handige formulieren zijn niet alleen kosteneffectief en efficiënt, maar ook duurzaam. ZigZag Forms biedt een scala aan opties om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Dus waar wacht je nog op? Laat ZigZag Forms je helpen om je papierwerk in orde te brengen.